Hvite Gutter

 
 

De fire kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias har oppgradert kollektivet, men bor fortsatt sammen på Oslos vestkant – som de har gjort i snart ti år. Livet er en lek, og de har aldri vært inne på tanken å flytte fra hverandre.

Mens deres jevngamle for lengst har sanket posisjoner og høystatusjobber, har de fire kompisene stått på stedet hvil. Men til tross for en snikende følelse av utilstrekkelighet, finner de trøst i deres ubrytelige brorskap, som er tuftet på dagsfylla og store, urealistiske framtidsplaner.

I høstens sesong av Hvite gutter opplever alle i gjengen at hverdagen endres. Jens sier opp den kjedelige jobben sin, Mathias blir dratt mellom kjæresten Frida og en ambisiøs, overbeskyttende
mor, og Herman blir tvunget tilbake på skolebenken. Mens de ytre kreftene truer med å splitte brorskapet, kjemper Leo, som har fått en direktørjobb i fanget av faren, en innbitt kamp for å beholde tingene som de alltid har vært.

Hvite gutter er en humoristisk dramaserie regissert av Julian Hagemann og Caroline Johansen. Hovedrollene spilles av Eirik Bjørnstad Hvattum, Jørgen Evensen, Torjus Tveiten og Johannes Roaldsen Fürst.